Tko još mašta o dugoj i bujnoj kosi?
Jednostavno ekstenzije netko voli, netko ne, ali činjenica je da će frizuri dati dodatnu punoću, dužinu i kosa će izgledati bujnije i zdravije.
Ekstenzije su jednostavno nadopuna vašoj kosi.

Ekstenzije – ravne, valovite, duže, kraće, a koliko je tek nijansi

U Artisticu koristimo najkvalitetnije ekstenzije, dužine 30-60 cm te imamo jaako veliki izbor boja i nijansi, a možete odabrati i da li želite ravne ekstenzije ili blago valovite.
Izrađene su od 100% prirodne natural remy kose i zato se u potpunosti stapaju s vašom kosom.

Za postavljanje koristimo keratinsko ljepilo od pčelinjeg voska što omogućuje visoko očuvanje vlasi i kosa je često zdravija nakon skidanja ekstenzija jer su vlasi unutar umetaka zaštićene.

Održavanje ekstenzija – savjeti

Postavljene ekstenzije traju 4-6 mjeseci i super su podloga za sve frizure, daju čvrstoću, postojanost i volumen kosi.
Kosu njegujete kao i kad niste imali ekstenzije – šampon, regenerator, maska, a za savršeno održavanje najbolje je jednom mjesečno doći u salon na češljanje.
Također za njegu kod kuće, moguće je naručiti posebnu njegu i četku. Tijekom nošenja ekstenzija jedino se preporuča izbjegavanje proizvoda na bazi keratina kako se ne bi oštetio spoji koji je također na keratinskoj bazi.
Prednost je i što kosu nije potrebno šišati u vrijeme nošenja ekstenzija.

Prije eketenzija – konzultacije

Prije stavljanja ekstenzija, obavezne su konzultacije. Najprije da vidimo kvalitetu i stanje vaše kose, a i da odlučite količinu i boju ekstenzija koju želite. Naravno, naše cure su tu za savjete i sve potrebne informacije.
Pri odabiru ekstenzija, birate duljinu i boju, a moguće je odabrati i više nijansi. Također, saznajemo vaše navike. Ukoliko često kosu dižete u rep, ekstenzije nećemo stavljati uz rubne dijelove glave kako se prijelazi ne bi vidjeli kad dignete kosu.

Ekstenzije daju kosi bujnost i dužinu. Frizura je punija i kosa izgleda zdravije.
Zato, ako ste ikad sanjali o ekstenzijama – odvažite se!
Danas su više nego ikad ekstenzije skroz stopljene s vašom kosom, nijansa je mnogo, održavanje je jednostavno, a frizura je puna volumena.